10 februari 2015 (4-5)

Skolarbete på morgonen som vi brukar när vi kommer till Mångården. Sen har vi pratat och lärt oss om hur hörapparaten fungerar och hur man sköter dom. När vi var ute såg vi två ekorrungar som skuttade runt i trädet men när de upptäckte oss satt de alldeles stilla och låtsades osynliga, spännande!  Vi fortsatte med arbetsblad om ”Per och Lena” och fick se vilka hjälpmedel man kan ha hemma för att bl.a höra telefonen eller dörrklockan bättre.

imageimageNär vi var på väg till matsalen träffade vi en ny kompis/tjej som ska börja nästa gång. På slutet av dagen samlades vi i soffan och fick se gamla fem- och enkronor, det var intressant och vi vill lära oss mer om olika mynt och sedlar.

/Gruppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *