3 feb. 2015, fsk.klass-3

imageimage

Nu har vi träffats igen efter jullovet. Gruppen har blivit större och vi har fått tre nya kompisar. Alla fann sig snabbt tillrätta och vi har lekt tillsammans under dagen. Eftersom det var så mycket snö ute, passade vi på att leka ute och göra snöänglar. / Anette och Eva

image

 

image

 

Idag har vi lekt inne och ute. Vi byggde torn och vi lekte med bilar och garaget. Vi stod på balansbrädor. Det var lite svårt. Vi har lekt frisör och fixat med hästarna. Vi har haft lektion. Vi läste om när Pippi var sakletare sedan fick vi vara sakletare och gömma någon sak i en påse. Sedan fick vi berätta om saken i påsen och de andra fick fråga och gissa. Vi jobbade också med skoljobb. Vi åt lunch på restaurangen och det var spännande för de nya kompisarna som aldrig varit där. När vi var ute så skottade vi och lekte sakletare. Vi hittade spadar under snön. / Gruppen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *